Måttanpassade pooltak

Pooltak med exakta mått

Ingen pool är den andra lik. Även om du har en standardpool kan måtten bli något olika. Du kanske har en romersk trappa, en stege eller ett bräddavlopp som man måste räkna in. Hos Pooltakspecialisten beställer du ditt tak efter exakta mått så att taket anpassas till din pool och inte tvärtom. Vi hjälper dig med beräkningar och ritning om det behövs.

Det här är inget som gör ditt pooltak dyrare, tvärtom går det i många fall att spara in på material när taket slimmas efter poolen. Dessutom blir lösningen oftast både bekvämare och elegantare.

Våra pooltak varierar i höjd. Vill du ha ett riktigt lågt pooltak väljer du bekväma Z-Line®. Höjden är beroende av takets fulla bredd och varierar i högsta sektionen mellan 50 cm upp till 90 cm.

Väljer du något av våra andra tak finns många olika modeller i olika höjder. Vårt populäraste kvalitetstak Deli som också har en låg profil ligger mellan 70 cm höjd upp till 130 cm beroende på bredd. Största bredd är 6,5 m.
Väljer du ett helt glasklart pooltak bör du känna till att det bildas kondens nästan hela året, vilket gör att sikten inte blir så klar som du kanske önskar. Därför rekommenderar vi helst en kombination av glasklara sidor i 4 mm klar polycarbonat och kraftig 10 mm kanalplast i takdelen.
Glasklara gavlar fungerar bra eftersom kondensvattnet rinner neråt på de vertikala ytorna.

Vi erbjuder dessutom…

–  Extra kraftiga aluminiumprofiler.
– 10 mm klar kanalplast i Polykarbonat som är UV-skyddad på BÅDA sidorna.
–  4 mm glasklar, okrossbar Polykarbonat (UV-skyddad båda sidorna) i de glasklara delarna.

Alla våra pooltak tillverkas för hand av mycket skickliga tjeckiska hantverkare i  en mindre fabrik som sätter kvalitet och gediget kunnande före massproduktion. Därför kan vi också lova absolut största måttnoggrannhet vilket gör att vi har marknadens bästa passform.

 

Trygg och säker poolmiljö!

Pooltakspecialisten ökar din trygghet i poolmiljön. Vi uppfyller Boverkets föreskrifter om skydd mot olyckor för barn, äldre och djur. Läs mer om trygg och säker utemiljö i Boverkets handbok ”Bygg barnsäkert – i byggnader,
på tomten och i utemiljön” ISBN 978-91-86559-98-4    Se även detaljer här