luci_rada

Z-Line

Unika pooltak i en modern produktserie.

Europas mest användarvänliga pooltaksserie är här. Åter igen visar Bumerang  och Pooltaksspecialisten vägen för en modern och säker pooltaksmiljö.

Vill du ha framtidens miljö- och säkerhetstänkande i ett elegant och bekvämt pooltak? Välj inte ett serietillverkat pooltak – välj Z-line!

 

Z-line®-serien finns i två eleganta utföranden
i låg profil.

Luci – har en tuff konstruktion, mycket hög motståndskraft för laster och en elegant böjd design.
Rada – kännetecknas av distinkta kanter och en elegant design.

Z-Line använder sig av Be Up® och AluDeck® som är en helt unik och patenterad konstruktionslösning med ett steglöst låssystem för pooltaksektionerna.

Fördelarna med Be Up®-systemet som används i Z-line®-serien:
1. Låssystemet kan låsa sektionerna exakt där det önskas.
2. Låssystemet kräver inga upphöjda förankringar och man behöver inte borra fixeringshål.
3. Låsning av sektionerna sker underifrån AluDeck® vilket gör att det inte finns några hinder på skenans ovansida.
4. Be Up® är ett unikt låssystem för pooltaksektionerna och låses enkelt med foten. Du kan lätt låsa sektionerna, var som helst längs AluDeck®. Nu även ytterligare säkerhet genom möjlighet att låsa sektionen med säkerhetslås och nyckel.

 

 

Trygg och säker poolmiljö.

Med Z-Line ökar din trygghet i poolmiljön. Vi uppfyller Boverkets föreskrifter om skydd mot olyckor för barn, äldre och djur. Läs mer om trygg och säker utemiljö i Boverkets handbok ”Bygg barnsäkert – i byggnader, på tomten och i utemiljön” ISBN 978-91-86559-98-4.
Se även detaljer här.

 

Designen är modern och elegant.

AluDeck® styrkonstruktion har inte bara ett elegant utseende på skenorna utan är helt slätt utan störande hinder. AluDeck är Europas slätaste styrskena för pooltak, endast 17 mm hög. Lätt att fräsa ner i trädäcket eller integrera i stenläggningen.

AluDeck® är också anpassat för installation av LED-lister direkt i profilen vilket gör det möjligt att lysa upp poolen och skapa en behaglig atmosfär. Enkelt, elegant och originellt samtidigt som det ökar säkerheten.
AluDeck® finns i färgerna Silver, Oliv och Champange.